16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η θήκη φόρτισης των AirPods Pro δεύτερης γενιάς αναμένεται να παραμείνει με την θύρα Lightning

    Καθώς η Apple φέρεται να σχεδιάζει να αλλάξει το iPhone 15 και ορισμένα αξεσουάρ του σε USB-C τα επόμενα χρόνια, η επερχόμενη θήκη φόρτισης AirPods Pro δεύτερης γενιάς θα συνεχίσει να διαθέτει θύρα Lightning, δήλωσε σήμερα ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo.

    Σε μια σειρά από tweets, ο Kuo επανέλαβε τις προηγούμενες παρατηρήσεις του ότι η δεύτερη γενιά AirPods Pro θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Τις τελευταίες εβδομάδες, προέκυψαν πληροφορίες ότι η Apple δοκιμάζει το USB-C για το iPhone 15 και τα αξεσουάρ του, συμπεριλαμβανομένων των AirPods, του MagSafe Battery Pack και των πληκτρολογίων/trackpad για Mac, τα οποία εξακολουθούν να διαθέτουν την υποδοχή Lightning.

    Ωστόσο, το επερχόμενο AirPods Pro δεν θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της μετάβασης προς το USB-C για τη σειρά AirPods. «Προβλέπω ότι η θήκη φόρτισης του AirPods Pro 2 θα εξακολουθεί να υποστηρίζει Lightning, όχι USB-C», είπε ο Kuo σε ένα tweet. Όλα τα AirPods της Apple, συμπεριλαμβανομένου του high-end AirPods Max των $550, διαθέτουν υποδοχή Lightning για φόρτιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.