15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η εφαρμογή Twitter σταματά απότομα να λειτουργεί στο iPhone 6, καθώς η πιο πρόσφατη έκδοση απαιτεί τώρα iOS 14

    Το iPhone 6 διακόπηκε από την Apple πριν από χρόνια, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το χρησιμοποιούν ως κύριο smartphone τους, καθώς μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε ορισμένες εφαρμογές από το App Store.

    Δυστυχώς, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν την Τετάρτη ότι το Twitter σταμάτησε απότομα να εργάζεται σε μοντέλα iPhone 6, καθώς η εφαρμογή απαιτεί τώρα μια συσκευή με iOS 14.

    Όπως ανέφεραν οι χρήστες στο διαδίκτυο, η εφαρμογή Twitter απλά σταμάτησε να λειτουργεί στο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Ενώ μπορείτε ακόμα να δείτε μερικά tweets στο χρονοδιάγραμμα, σχεδόν κάθε άλλο μέρος της εφαρμογής δεν λειτουργεί πλέον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.