17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η εφαρμογή Apple TV του YouTube κρασάρει και προκαλεί προβλήματα στους χρήστες μετά την τελευταία ενημέρωση

    Η εφαρμογή Apple TV του YouTube έχει θέματα και προκαλεί ορισμένα προβλήματα στους χρήστες όταν προσπαθούν να βγουν από την εφαρμογή, σύμφωνα με αναφορές χρηστών στο διαδίκτυο.

    Στο Twitter και το Reddit, οι χρήστες αναφέρουν ότι όταν προσπαθούν να βγουν από την εφαρμογή YouTube, το Apple TV τους δεν ανταποκρίνεται και εμφανίζει μια μαύρη οθόνη. Το ζήτημα ξεκινά όταν οι χρήστες πατούν το κουμπί πίσω στο τηλεχειριστήριο της Apple TV, το οποίο στη συνέχεια αναγκάζει την εφαρμογή YouTube να ζητήσει από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν ότι επιθυμούν να βγουν από την εφαρμογή. Κάτι τέτοιο κάνει την οθόνη να μαυρίζει, με τους χρήστες να μην έχουν άλλη επιλογή από το να κλείσουν αναγκαστικά την εφαρμογή ή να αποσυνδέσουν και να επανασυνδέσουν την Apple TV τους. Για να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στο Apple TV, πατήστε δύο φορές το κουμπί TV στο τηλεχειριστήριο, βρείτε την επιθυμητή εφαρμογή και σύρετε προς τα επάνω στο trackpad.

    Το YouTube παρέμεινε σχετικά σιωπηλό σχετικά με το ζήτημα, λέγοντας στους απογοητευμένους χρήστες στο Twitter να προσπαθήσουν να διαγράψουν και να επανεγκαταστήσουν την εφαρμογή, παρόλο που αυτά τα βήματα ελάχιστα οδηγούν στην επίλυση του προβλήματος. Συνιστάται στους χρήστες που επηρεάζονται από το σφάλμα να βεβαιωθούν ότι η εφαρμογή YouTube και το Apple TV είναι ενημερωμένα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.