19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η επιτυχία του Apple TV Plus “Shrinking” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στη μικρή οθόνη για δεύτερη σεζόν του Shrinking.

    Σήμερα, η Apple TV Plus ανακοίνωσε ότι ανανεώνει την επιτυχημένη κωμική σειρά Shrinking για δεύτερη σεζόν. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η σειρά πρόκειται να προβάλει το όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν δέκα επεισοδίων.

    Ο Matt Cherniss, επικεφαλής προγραμματισμού για το Apple TV Plus, δήλωσε ότι «αγαπούσαμε τον συναρπαστικό, συγκινητικό και ξεκαρδιστικό κόσμο του ‘Shrinking’ από την αρχή και ήταν υπέροχο να το παρακολουθούμε καθώς το κοινό σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να συνδέεται με αυτούς τους μεγαλόκαρδους χαρακτήρες. Ανυπομονούμε να γνωρίσουν οι θεατές τι έχει το καστ και η δημιουργική ομάδα στα σκαριά για τη δεύτερη σεζόν».

    Το Shrinking “ακολουθεί έναν θλιμμένο θεραπευτή (τον οποίο υποδύεται ο Segel) που αρχίζει να παραβιάζει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του ακριβώς τι σκέφτεται. Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκεται να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων … συμπεριλαμβανομένης της δικής του. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie και Lukita Maxwell.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.