Sunday, May 19, 2024

Η εικόνα που διέρρευσε φαίνεται να δείχνει το iPhone 15 Pro με θύρα USB-C και σχεδιασμό τιτανίου

Μετά την αναφορά σχετικά με τα πρώτα CAD renders για το iPhone 15 Pro σήμερα, μια νέα εικόνα που διέρρευσε μπορεί να προσφέρει μια ματιά στη θύρα USB-C του iPhone 15 Pro και στη φημολογούμενη νέα σχεδίαση τιτανίου. Την εικόνα κοινοποίησε στο Twitter η αξιόπιστη πηγή Unknownz21.

Η εικόνα φέρεται να δείχνει την πρώτη μας πραγματική ματιά στο iPhone 15 Pro, εστιασμένη στο κάτω μέρος της συσκευής. Μπορείτε να δείτε τη θύρα USB-C δίπλα σε δύο εκτεθειμένες βίδες και τις οπές των ηχείων. Αυτή είναι η ίδια διάταξη με το τρέχον iPhone 14 Pro, μόνο με USB-C αντί για Lightning. Μέσα στη θύρα USB-C, μπορείτε να δείτε το βουρτσισμένο εφέ, κάτι που κάνει μόνο η Apple στα προϊόντα της.

Εκτός από την αποκάλυψη της θύρας USB-C, αυτή η εικόνα μπορεί επίσης να είναι η πρώτη μας ματιά στη νέα σχεδίαση από τιτάνιο του iPhone 15 Pro. Μερικές αναφορές λένε ότι η Apple θα μεταβεί από το ανοξείδωτο ατσάλι στο τιτάνιο με τη σειρά iPhone 15 Pro φέτος.

Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 15 Pro θα έχει ματ φινίρισμα παρόμοιο με το Apple Watch Ultra, αντί του τρέχοντος γυαλιστερού ανοξείδωτου ατσαλιού. Αυτό φαίνεται στην εικόνα που διέρρευσε από το Unknownz21 στο Twitter, με το χρώμα τιτανίου να ταιριάζει σχεδόν ακριβώς με αυτό του Apple Watch Ultra.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.