21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η δραματική σειρά ‘The Changeling’ έρχεται στην Apple TV+

    Η Apple ανακοίνωσε πως πήρε τα δικαιώματα για μια νέα δραματική σειρά με την ονομασία “The Changeling” η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller του Victor LaValle.

    O Lakeith Stanfield γνωστός από τα γνωστός από τα “Atlanta” και “Judas and the Black Messiah,” θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Το “The Chagelling” περιγράφεται ως ένα παραμύθι για μεγάλους που μέρους του είναι μια ιστορία τρόμου.

    Ο βασικός χαρακτήρας, Apollo Kagwa, είναι ένας έμπορος βιβλίων που ξεκινάει να μπαίνει στην νέα του ζωή ως πατέρας όταν η γυναίκα του Emma ξεκινάει να συμπεριφέρεται περίεργα και τελικά να εξαφανίζεται. Γνωρίζει έναν περίεργο άγνωστο άντρα που του δίνει πληροφορίες για την γυναίκα του και έτσι ο ίδιος ξεκινάει ένα ταξίδι για να την βρει.

    Η σειρά θα έχει σενάριο από την Kelly Marcel, γνωστή για τα “Cruella” και “Venom.” Ενώ την σκηνοθεσία την αναλαμβάνει η Melina Matsoukas, γνωστή για το “Insecure,”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.