Tuesday, May 21, 2024

Η διεπαφή της Siri μπορεί να μεταφερθεί στο Dynamic Island σε νεότερα iPhone που εκτελούν iOS 17

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να ενσωματώσει τη διεπαφή οθόνης της Siri στο Dynamic Island σε νεότερα iPhone, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή που μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με υποτιθέμενες νέες δυνατότητες που έρχονται στο iOS 17.

Επί του παρόντος, η κλήση του Siri με το πάτημα του κουμπιού ή με τη χρήση της εκφωνούμενης εντολής “Hey Siri” προκαλεί την εμφάνιση μιας κινούμενης σφαίρας στο κάτω μέρος της οθόνης. Η σφαίρα παραμένει επικαλυμμένη στην οθόνη ενώ η εικονικός βοηθός ακούει και τυχόν λεπτομέρειες σχετικά με το αίτημα με το περιεχόμενο του φόντου να είναι θαμπωμένο.

Η μετακίνηση του Siri UI στο Dynamic Island πιθανότατα θα επιτρέψει στο περιεχόμενο της οθόνης να παραμείνει σε πλήρη προβολή. Αρχικά, η διεπαφή Siri θα καταλάμβανε ολόκληρη την οθόνη κάθε φορά που ο χρήστης αλληλεπιδρούσε με την εικονικό βοηθό, αλλά η Apple το έκανε προαιρετικό στο iOS 14 όταν υιοθέτησε την τρέχουσα, πιο συμπαγή διεπαφή.

Σύμφωνα με τον ανώνυμο tipster, η Apple “μπορεί ή όχι να χρησιμοποιήσει την έκδοση Dynamic Island της Siri” που δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή, αν και “πολλές περισσότερες” ειδοποιήσεις έρχονται στη διεπαφή αυτή. Η Apple αναμένεται να επεκτείνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 φέτος.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.