16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η διαθεσιμότητα των iPhone 13 δέχεται πλήγμα από τον COVID, στην παραγωγική γραμμή της νέας κάμερας

    Μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως η iPhone 13 σειρά έρχεται πλέον αντιμέτωπη με μεγαλύτερους χρόνους αποστολών εξαιτίας του κύματος COVID-19 στο Βιετνάμ όπου εκεί είναι η βασική γραμμή παραγωγής των νέων εξαρτημάτων της κάμερας.

    Όπως αναφέρει το Nikkei Asia:

    “Οι αγοραστές των νέων iPhone 13 θα έχουν μια καθυστέρηση στην παράδοση της νέας τους συσκευής, μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, εξαιτίας του κύματος COVID που έχει πλήξει το Βιετνάμ και που εκεί εντοπίζεται η παραγωγική γραμμή των εξαρτημάτων του νέου συστήματος της κάμερας των συσκευών αυτών.”

    Οι προμηθευτές είχαν αναφέρει πως θα υπήρχε μια ομαλή χρονιά μιας και τα iPhone 13 έχουν μικρές διαφορές από τα iPhone 12 σε βασικά εξαρτήματα. Πάρα αυτά το γεγονός της ενσωμάτωσης του οπτικού σταθεροποιητή εικόνας σε όλες τις iPhone 13 συσκευές φέτος δημιουργεί προβλήματα.

    “Οι προμηθευτές μπορούν να συναρμολογήσουν τα νέα iPhones αλλά υπάρχει ένα κενό στην παραγωγική γραμμή σε ότι αφορά τα εξαρτήματα της κάμερας όπου η διαθεσιμότητα τους είναι χαμηλή. Δεν μπορεί να γίνει κάτι πέρα από την παρακολούθηση της κατάστασης στο Βιετνάμ και της αναμονής για το πότε η παραγωγή αυτών των εξαρτημάτων θα ομαλοποιηθεί εκεί.”

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου στα εργοστάσια στο Βιετνάμ.

    Αυτή την στιγμή το iPhone 13 Pro Sierra Blue 512GB έχει μια αναμονή τις 5 εβδομάδες στην Κίνα και στην Ιαπωνία και τις 4 εβδομάδες στην Αμερική. Ακόμη και το iPhone 13 mini έχει μια αναμονή 7-10 ημερών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.