22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η έλλειψη στα iPhone 14 Pro θα μπορούσε να αγγίξει τις 6 εκατομμύρια συσκευές μετά από τις αναταραχές και παραιτήσεις στο εργοστάσιο της Foxconn

    Η έλλειψη iPhone 14 Pro θα μπορούσε να φτάσει τα 6 εκατομμύρια συσκευές πριν ανακάμψει η παραγωγή, σύμφωνα με μια νέα έκθεση. Το έλλειμμα έχει ήδη δημιουργήσει καθυστερήσεις στις παραλαβές για τα Pro μοντέλα εγκαίρως για τα Χριστούγεννα σε πολλές χώρες.

    Επιπλέον, μεγάλης κλίμακας διαμαρτυρίες για το lockdown στη Σαγκάη θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την παραγωγή MacBook…

    Οι αναφορές την περασμένη εβδομάδα υποδεικνύουν ότι η παραγωγή Νοεμβρίου θα μπορούσε να είναι σχεδόν κατά ένα τρίτο χαμηλότερη από την προβλεπόμενη και μια νέα έκθεση σήμερα υποδηλώνει ότι το έλλειμμα του iPhone 14 Pro θα μπορούσε να φτάσει τα 6 εκατομμύρια μονάδες σύμφωνα με το Bloomberg.

    Το μεγάλο άγνωστο σε αυτό το σημείο είναι πόσο γρήγορα η Foxconn θα μπορέσει να επαναφέρει την παραγωγή σε καλό δρόμο. Η εταιρεία ελπίζει να το κάνει στις αρχές του 2023, αλλά η έκθεση τονίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα παρά καλύτερα.

    Υπήρξαν μεγάλες διαμαρτυρίες στη Σαγκάη για τα lockdown για τον COVID-19. Το BBC News αναφέρει ότι η υπομονή του πληθυσμού «έχει εξαντληθεί».

    Τα τελευταία τρία χρόνια, η υπομονή ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων στην Κίνα έχει εξαντληθεί, γίνεται όλο και χειρίτερη με κάθε lockdown. Τώρα, αυτή η υπομονή φτάσει στο τέλος της. Καθώς χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους σε πόλεις διαμαρτυρόμενοι ενάντια στους περιορισμούς του Covid, ένα εξαντλημένο έθνος ρωτά τώρα πόσο ακόμη πρέπει να αντέξουν την πολιτική του Xi Jinping για μηδενικά κρούσματα Covid.

    Όπως και στο εργοστάσιο της Foxconn, υπήρξαν αναφορές για ανεπαρκή τρόφιμα και ιατρικές προμήθειες για όσους βρίσκονται σε lockdown στις πολυκατοικίες τους, και ακόμη ισχυρισμοί ότι οι φύλακες και η περίφραξη εμπόδισαν τους ανθρώπους να διαφύγουν από φωτιά σε ένα τετράγωνο, με 10 θανάτους.

    Η αστυνομία στη Σαγκάη και αλλού απάντησε στις διαδηλώσεις με βία, ξυλοκοπώντας τόσο τους διαδηλωτές όσο και αυτούς που το βιντεοσκοπούσαν. Αυτό περιελάμβανε έναν δημοσιογράφο του BBC. Με μεγάλη αναστάτωση στην πόλη στην οποία κατασκευάζονται τα περισσότερα MacBook, υπάρχει πιθανότητα διακοπής και στην παραγωγή MacBook.

    Ενώ οι καθυστερήσεις στη λήψη ενός νέου iPhone 14 Pro μπορεί να είναι ο ίδιος ο ορισμός ενός προβλήματος κάποιον ανθρώπων, το ζήτημα το σοβαρό είναι να τονιστεί η αναποτελεσματική διαχείριση του COVID-19 από την Κίνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.