18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Εκδήλωση iPhone 14: Η Apple σας μεταφέρει «Far Out» με ένα πασχαλινό αυγό AR #AppleEvent

    Η εκδήλωση του iPhone 14 επιβεβαιώθηκε από την Apple. Στις 7 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία από το Κουπερτίνο θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση – η οποία θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά – στο Steve Jobs Theatre, στο Apple Park. Ενώ απέχουμε ακόμη μερικές εβδομάδες από την κεντρική ομιλία, η Apple συνέχισε την παράδοσή της να κρύβει ένα διασκεδαστικό πασχαλινό αυγό για χρήστες iPhone και iPad κατόπιν της πρόσκλησης.

    Η παράδοση των πασχαλινών αυγών AR ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Πρώτα, με την εκδήλωση Apple Watch Series 6 και iPad, μετά την κυκλοφορία του iPhone 12, την εκδήλωση M1 Mac, την Spring Loaded παρουσίαση του 2021, την εκδήλωση του iPhone 13 του Σεπτεμβρίου, την εκδήλωση Unleashed για τα M1 Pro και M1 Max MacBook Pro και την κεντρική ομιλία Peek Performance .

    Τώρα, η Apple έχει συμπεριλάβει ένα άλλο διασκεδαστικό πασχαλινό αυγό για την εκδήλωση του iPhone 14 της 7ης Σεπτεμβρίου, όπου αναμένουμε να παρουσιαστούν τέσσερα νέα μοντέλα iPhone, τρία νέα Apple Watch και τα AirPods Pro 2. Το iOS 16, το watchOS 9 και το tvOS 16 πιθανότατα θα λάβουν ημερομηνία κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας επίσης.

    Εάν κατευθυνθείτε στη σελίδα Εκδήλωση της Apple στο iPhone ή το iPad σας, πατήστε στο λογότυπο της εκδήλωσης/λογότυπο της Apple στην κορυφή θα ξεκινήσετε την εμπειρία AR.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.