17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Εικόνα που διέρρευσε δείχνει ένα νέο Apple Pencil με έναν glossy σχεδιασμό

    Υπάρχουν έντονες φήμες πως νέα iPad Pro έρχονται κάποια στιγμή ακόμη και μέσα σε αυτό το μήνα. Σήμερα μια νέα εικόνα που διέρρευσε δείχνει ένα υποτιθέμενο νέο Apple Pencil μοντέλο που θεωρητικά μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί με τα νέα iPad Pro μοντέλα.

    Είναι πολύ δύσκολο όμως να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα για αυτό το νέο Apple Pencil με βάση την φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον χρήστη Mr White. 

    Η μεγαλύτερη αλλαγή φαίνεται να είναι ότι το φινίρισμα του Apple Pencil είναι glossy αντί για matte. Κάτι δηλαδή που είχαμε στο πρώτο Apple Pencil. Η Apple έφερε μια αλλαγή με το Apple Pencil 2 κάνοντας το να έχει ένα matte φινίρισμα.

    Μια άλλη αλλαγή μεταξύ του πρώτου Apple Pencil και του 2ης γενιάς Apple Pencil ήταν το πως αυτό εφάπτεται πάνω στο iPad Pro. Η πρώτη έκδοση είχε μια Lightning θύρα στην κορυφή του ενώ το Apple Pencil 2 συνδέεται μαγνητικά στην πλευρά του iPad Pro και iPad Air.

    Αυτό το μοντέλο φαίνεται να ακολουθεί αυτό τον σχεδιασμό. Δεν φαίνεται λοιπόν να έχει μια Lightning θύρα σε ένα καπάκι στο πάνω μέρος όπως είχαμε στην 1η έκδοση. Επίσης φαίνεται πως ίσως έχουμε μια μικρή αλλαγή στις μύτες αντικατάστασης.

    Βέβαια σίγουρα δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένα και να βγάλουμε συμπεράσματα με βάση από αυτή την εικόνα και ειδικά μιας και το tweet δεν δίνει κάποιες άλλες πληροφορίες. Θα μπορούσε λοιπόν να είναι άνετα και ένα πρωτότυπο Apple Pencil.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.