20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Είστε στην έκδοση Yosemite GM 3 ή Public Beta 6 και αναρωτιέστε πως να αναβαθμίσετε;

    Screen Shot 2014-10-17 at 2.01.43 PM

    Αν ήδη έχετε ένα μηχάνημα το οποίο τρέχει την OS X Yosemite gold master release candidate 3 (GM 3) ή public beta 6 (PB 6), δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε στην τελική έκδοση του Mac App Store. Αν και υπάρχουν μικρές διαφορές στoυς build αριθμούς η Apple θεωρεί τόσο την GM 3 όσο και την PB 6 ως τελικές εκδόσεις και έτσι δεν προσφέρει την MAS έκδοση που έγινε διαθέσιμη χθες στο κοινό αν έχετε μια από αυτές που προαναφέραμε.

    Αν τώρα είστε της λεπτομέρειας τότε μπορείτε να κατεβάστε την ίδια έκδοση εδώ και να τρέξετε τον installer αλλά είναι περισσότερα gigabytes για να κάνετε λήψη με ελάχιστες διαφορές οπότε το αφήνουμε στην κρίση σας.

    Αν δεν κάνετε αναβάθμιση τότε όταν το Yosemite δεχτεί την πρώτη του OS X 10.10.x αυτή θα εμφανιστεί στο μηχάνημα σας κανονικά όπως και στους υπολοίπους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles