Monday, May 27, 2024

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Gmail, δεν είστε μόνοι

Οι χρήστες του Gmail ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στα email τους τη Δευτέρα, καθώς μια διακοπή καθιστά προβληματική την πρόσβαση στην υπηρεσία επικοινωνίας της Alphabet.

Ορισμένοι επισκέπτες του Gmail ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να μπουν καθόλου στον ιστότοπο τη Δευτέρα, όπως και οι επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από σήμερα το πρωί. Αντί να βλέπουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντιμετωπίζονται με ένα σφάλμα 502 και προσωρινά δεν μπορούν να φτάσουν στα μηνύματά τους.

Η κατάσταση αυτή έχει εμφανιστεί και σε χώρες της Ευρώπης.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι πλήρης πρόβλημα του Gmail και φαίνεται να είναι έχει μια φύση του χρονικά μη προσβάσιμου σε τυχαία διαστήματα.

Αν και οι διάφορες σελίδες κατάστασης της Alphabet δεν υποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα, το DownDetector αποκαλύπτει ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι υπάρχουν προβλήματα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες Gmail, με οριστική και ξαφνική αύξηση των καταγγελιών.

Αν και αυτό δεν είναι επείγον ζήτημα με το Gmail, καθώς η πρόσβαση είναι ακόμα δυνατή, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σήμερα για κάποιο διάστημα να μην έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.