17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook: Εργαζόμαστε σκληρά για να καλύψουμε τη ζήτηση για τα iPhone 14 Pro και Pro Max

    Κατά τη σημερινή κλήση κερδών που καλύπτει το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι η Apple ήταν περιορισμένη σε προμήθειες στα iPhone 14 Pro και Pro Max «από την αρχή», γεγονός που είχε αντίκτυπο στις πωλήσεις.

    Ο Cook συνέχισε λέγοντας ότι η Apple “εργάζεται πολύ σκληρά για να ικανοποιήσει τη ζήτηση” και ότι η ζήτηση των πελατών ήταν “ισχυρή” και τελικά καλύτερη από ό,τι περίμενε η Apple. Αναμένει ότι οι προμήθειες θα συνεχίσουν να είναι περιορισμένες «για λίγο».

    Η Apple ήταν ευχαριστημένη με τις πωλήσεις iPhone κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 10%. Το οικονομικό έτος του 2021, τα έσοδα από το iPhone αυξήθηκαν κατά 39 τοις εκατό, γεγονός που οδήγησε σε μια «σκληρή σύγκριση» από έτος σε έτος. «Αισθανόμαστε πολύ καλά για την απόδοση μας στο Q4», είπε ο Cook.

    Προς το παρόν, πολλά μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max παραδίδονται μέχρι τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν παραγγέλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

    Τα 14 Pro και Pro Max ήταν ιδιαίτερα ελκυστικά φέτος, καθώς προσφέρουν ένα νέο Dynamic Island, τσιπ A16 και βελτιώσεις κάμερας που δεν είναι διαθέσιμες στα τυπικά μοντέλα iPhone 14. Οι φήμες αναφέρουν ότι το iPhone 14 δεν έχει πουλήσει καλά έως τώρα, με τους πελάτες να μην ενδιαφέρονται ιδιαίτερα επίσης για το νέο iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.