22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διασημότητα του Ηνωμένου Βασιλείου κατάπιε κατά λάθος το AirPod της νομίζοντας ότι ήταν βιταμίνη

    Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο απέφυγε για λίγο το νοσοκομείο αφού κατάπιε ένα από τα AirPods της όταν το μπέρδεψε με μια βιταμίνη.

    Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Kirstie Allsopp στο Twitter την Κυριακή δήλωσε:

    Σε άλλες ειδήσεις, μόλις κατάπια ένα AirPod ενώ κατέβαζα τις βιταμίνες μου, δεν το συνιστώ. Κατάφερα να το βγάλω ξανά χωρίς να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο, αλλά ο λαιμός μου είναι πραγματικά πολύ πονεμένος.

    Η Allsopp, που έχει επικριθεί στο παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σχόλια σχετικά με τους νέους και την οικονομική άνεση του σπιτιού τους, δεν συγκέντρωσε ιδιαίτερη συμπάθεια για το ατύχημα. Πολλά σχόλια την αποδοκίμασαν επειδή προφανώς επινόησε την ιστορία, ενώ άλλα πρότειναν ότι ήταν ένα γελοίο λάθος, στο οποίο απάντησε:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.