21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διαβάστε το εμπνευσμένο μήνυμα που άφησε ο Tim Cook στο μουσείο Ολοκαυτώματος

    B-s6mkbUYAMCApR-640x457

    Ο Tim Cook αυτή την περίοδο έχει διάφορες επαφές και κάνει επισκέψεις σε μια σειρά από χώρες εκτός Αμερικής. Έτσι λοιπόν πρόσφατα βρέθηκε στο νέο κέντρο ερευνών της Apple στο Ισραήλ.

    Σήμερα λοιπόν και ως μέρος αυτής της επίσκεψης του επισκέφτηκε και το μουσείο Ολοκαυτώματος για να εκφράσει τον σεβασμό του σε αυτούς τους ανθρώπου που χάθηκαν άδικα και απάνθρωπα από την ζωή για τα πιστεύω τους.

    Ο Tim Cook άφησε το παρακάτω μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών:

    “Θα θυμάμαι για πάντα τους ανθρώπους που τραγικά έχασαν την ζωή τους για το ποιο ήταν και για τα πιστεύω τους. Στο όνομα τους πιστεύω και ελπίζω πως η ανάμνηση τους θα δώσει στην ανθρωπότητα ένα φως για κάτι πολύ καλύτερο και θα μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτούς που απειλούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα, έτσι μόνο θα μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους”

    Το νέο κέντρο ερευνών της Apple που δέχτηκε αυτή την επίσκεψη έκπληξη από τον Tim Cook έχει 800 εργαζομένους και φημολογείται πως ασχολείται με την παρασκευή chips.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles