16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Tim Cook κατά την επίσκεψη του στο Λονδίνο

    Tim-Cook-visits-Covent-Garden-Apple-store

    Κατά την μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Tim Cook στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα της Apple στο Covent Garden, ο ισχυρός άντρας της Apple αποκάλυψε κάποια πράγματα για το επερχόμενο Apple Watch που θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τον Απρίλιο στην αγορά και που η εταιρεία θα το παρουσιάσει αναλυτικά στις 9 Μαρτίου στο event που έχει προγραμματίσει.

    Όπως αναφέρει η The Telegraph ο Tim Cook ανέφερε πως το Watch θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα επιβραβεύει την άσκηση, θα φιλτράρει μηνύματα και πολλά ακόμη.

    Συγκεκριμένα ο Cook φέρεται να ανέφερε πως “το Apple Watch θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου με τα άσχημα και μεγάλα ηλεκτρονικά μπρελόκ που πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν για αυτό το σκοπό”

    Σχετικά με την αυτονομία της συσκευή ο Tim Cook τόνισε εκ νέου πως “οι χρήστες θα πρέπει να το φορτίζουν την νύχτα, η αυτονομία του με άνεση θα βγάζει την ημέρα ενώ θα φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από ότι το iPhone”

    Το φιλτράρισμα μηνυμάτων ήταν κάτι άλλο στο οποίο στάθηκε μιας και ανέφερε πως το Apple Watch θα μπορεί να κατηγοριοποιεί τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί άμεσα να αντιδρά σε αυτά που τον ενδιαφέρουν ή είναι επείγον ενώ να προσπερνάει άλλα έτσι ώστε να μην διακόπτει για παράδειγμα την άσκηση του.

    Το Watch επίσης θα επιτρέπει mobile πληρωμές στους κατόχους του αν αυτοί έχουν ένα iPhone από το iPhone 5 και πάνω.

    Εντύπωση προκάλεσε ο παραλληλισμός που έκανε με το iPhone αναφέροντας:

    “Αυτό θα είναι σαν το iPhone: Οι άνθρωποι το θέλανε και το αγόρασαν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ίσως την πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά μετά ανακάλυψαν και άλλες λειτουργίες τις οποίες αγάπησαν για έναν σορό λόγους”

    Σχετικά με τον σχεδιασμό ο Cook ανέφερε:

    “Ο Jonathan Ive έκανε μια φανταστική δουλειά στον σχεδιασμό. Είναι πανέμορφο”

    Τέλος σχετικά με τον τομέα υγείας το Apple Watch θα ειδοποιεί τους χρήστες του αν έχουν καθίσει για πολύ ώρα ενώ θα τους επιβραβεύει παράλληλα για την καθημερινή τους άσκηση.

    “Οι χρήστες θα θέλουν αν το φοράνε συνεχώς ακόμη και όταν κάνουν ντους” ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας έτσι και νέα τροφή για συζητήσεις για το αν τελικά το Apple Watch θα είναι αδιάβροχο ή όχι.

    Κλείνοντας να τονίσουμε πως ο Tim Cook λατρεύει την άθληση μιας και σηκώνεται κάθε πρωί στις 3.45 για να κάνει την γυμναστική του πριν αρχίσει τις καθημερινές του ασχολίες. Σύντροφος του σε αυτό το Apple Watch μιας και όπως λέει ο ίδιος “θέλω να είμαι σίγουρος πως καταγράφω όλη την καθημερινή μου δραστηριότητα”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles