20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διαβάστε περισσότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Jonathan Ive

    16bits-ive-tmagArticle

    Εν συνεχεία των αποσπασμάτων της συνέντευξης του Jonathan Ive στους The New York Times που σας παρουσιάσαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο εδώ η εφημερίδα έκανε διαθέσιμα σήμερα περισσότερα από την συνέντευξη αυτή. Ο Ive ρωτήθηκε για το πως είναι να δουλεύει με τον Tim Cook, πως έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον θάνατο του Steve Jobs ενώ έδωσε και κάποιες πληροφορίες για την καθημερινότητα του στην Apple.

    “Κατά μέσο όρο έχουμε συναντήσεις 3 φορές την εβδομάδα. Κάποιες φορές αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ γενικού περιεχομένου ενώ άλλες πραγματοποιούνται στο design studio μου. Όλοι παρατηρούμε το ίδιο φυσικό αντικείμενο. Κάτι συμβαίνει εκείνη την στιγμή μεταξύ του τι αντικειμενικά βλέπουμε και τι οραματιζόμαστε πως θα γίνει”

    “Θα μου άρεσε πολύ να μιλήσω για μελόντικα σχέδια ειδικά μιας και είναι και από υλικά που δεν έχουμε δουλέψει ξανά στην Apple. Δουλεύω πάνω σε αυτά αρκετά χρόνια τώρα. Ο Tim συμμετέχει ενθαρρύνοντας την χρήση αυτών των νέων τεχνικών και υλικών.”

    “Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε υπομονή. Ήταν δύσκολο για τον Steve. Είναι δύσκολο για τον Tim. Οποιαδήποτε αν δουλεύεις πάνω σε κάτι είναι δύσκολο να εστιάζει συνέχεια πάνω στο προϊόν. Μια μεγάλη διαφορά μας από τον ανταγωνισμό είναι πως μπορούμε να κρατάμε αυτή την εστίαση στα προϊόντα δημιουργώντας κάτι μοναδικό και αξιόλογο.”

    Τέλος αναφέρει για όλη αυτή την καταστροφολογία για την Apple

    “Το iPhone όταν κυκλοφόρησε πολλοί το κατέκριναν. Το iPod δέχτηκε αρχικά και αυτό πολλά ενώ το iPad πολλοί με την κυκλοφορία του το θεώρησαν ένα μεγαλύτερο iPod”

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles