15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διαβάστε και δείτε πρώτοι το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό νέο χαρτοφυλάκιο της Dell και της Alienware [Αναλυτική Παρουσίαση]

    Με μεγάλη μας χαρά την την Τετάρτη, 22 Μαΐου στις 17:00 ώρα Ελλάδας συμμετείχαμε στο Dell & Alienwares Computex / E3 2019 Product Preview Embargoed Webcast.

    Στο συγκεκριμένο webcast, στελέχη της Dell μας παρουσιάσαν το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της εντυπωσιακά ποικιλόμορφης σειράς της Dell και της Alienware σε καταναλωτικά συστήματα, μοντέλα για gaming αλλά και για τις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων laptops, desktops και άλλα πολλά, πριν αυτά ανακοινωθούν επισήμως στις επερχόμενες εκθέσεις Computex και E3.

    Πλέον το εμπάργκο που είχαμε για την κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών έχει αρθεί και έτσι μπορούμε από τους πρώτους να σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες ανακοινώσεις τις εταιρείας.

    Η εισαγωγή έγινε από τον Ray Wah αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του Consumer και Small Business Group της Dell. Ο Wah ανέφερε πως η Dell για 25 συνεχόμενα τρίμηνα συνεχίζει να μεγαλώνει το μερίδιο της στην αγορά των PC ενώ οι οι Οθόνες της παραμένουν στην θέση 1 της αγοράς για 23 συνεχόμενα τρίμηνα. Επίσης η σειρά XPS παραμένει η αιχμή του δόρατος της εταιρείας μιας και έχει δεχθεί το εντυπωσιακό αριθμό των 725 βραβείων με τα 226 να τα έχει λάβει μέσα στο 2018.

    H αρχή έγινε με την σειρά Inspiron της Dell που απευθύνεται σε καταναλωτές με σημαντικές υπολογιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής. Ενσωματώνουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας, προηγμένα συστήματα ήχου και πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας.

    Η εταιρεία φέρνει στο νέο Inspiron 15 7000 μια νέα λεπτή υπογραφή, τους νέους επεξεργαστές της Intel 9ης γενιάς, καθώς και την τελευταία NVIDIA GTX 1650 σειρά γραφικών. Πάρα το μικρό πάχος και την ελαφριά σχεδίαση ο νέος Inspiron 15 7000 μπορεί να φέρει υποστήριξη διπλών SSDs ενώ έρχεται και με ένα νέο σύστημα ψύξης που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το μηχάνημα να διατηρεί χαμηλές θερμοκρασίες ακόμη και κάτω από απαιτητικές εργασίες. Φυσικά έχουμε και την έκδοση 2 in 1 που στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη εργονομία και παραγωγικότητα όπου και αν βρίσκεστε χάρη στο Active Pen.

    Για τους χρήστες που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη εργονομία αλλά και ένα σύστημα για όλη την οικογένεια η πρόταση της εταιρείας ακούει στους νέους Inspiron 11 3000 2 in 1 και Inspiron 13 5000.

    Στον τομέα των All in One PCs η Dell φέτος θα παρουσιάσει 2 εντυπωσιακά μοντέλα στις 24 και 27 ίντσες. Σημείο αναφοράς και των δύο η φανταστική InfinityEdge FHD display με τα πολύ λεπτά πλαίσια. Η βάση των συστημάτων αυτών έχει ανασχεδιαστεί επίσης προσφέροντας μια πιο καθαρή και minimal υπογραφή που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερη καλαίσθητη.

    Η οικογένεια Dell Vostro έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Vostro, είναι σχεδιασμένοι για τους επαγγελματίες που αναζητούν ισχύ, φορητότητα και αξιοπιστία. Η Dell και εδώ πέρα από το hardware δίνει ιδιαίτερα προσοχή και στον σχεδιασμό με τον Vostro 13 5000 θα είναι ο λεπτότερος και ελαφρύτερος Vostro που έχει παρουσιαστεί ποτέ με ένα σασί πάρα πολύ ποιοτικό.

    H κορυφαία σειρά επαγγελματικών λύσεων της Dell ακούει στο όνομα Precision και φέτος η εταιρεία έχει να παρουσιάσει σε αυτή την κατηγορία δύο πανίσχυρα και εντυπωσιακά laptop. Το νέο Dell Precision 5540 είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο workstation laptop της αγοράς με μια οθόνη 15.6 ιντσών που χωράει σε ένα σασί 14 ιντσών. Δυνατά υποστήριξη γραφικών και πανίσχυροι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς συνοδεύουν αυτό το μοντέλο. Το νέο Dell Precision 5740 είναι και αυτό ένα τέρας επιδόσεων και συμβατό με VR και AI τεχνολογίες ενώ ξεχωρίζει και τις τάχιστες μνήμες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτό.

    Για τους gamers τώρα η οικονομική πρόταση της Dell ακούσει στον G3 15. Ένα ικανό μηχάνημα με gaming χαρακτήρα που υπόσχεται να σηκώσει όλους τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών με άνεση.

    H οικογένεια της Dell για gaming υψηλών απαιτήσεων με ισχυρούς επεξεργαστές, τις πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών που είναι έτοιμη να μεταφέρουν την εμπειρία του παιχνιδιού σε ανώτερο επίπεδο ακούσει φυσικά στο όνομα Alienware. Η εταιρεία λοιπόν εδώ ανακοίνωσε τους νέους Alienware m15 και m17 που ξεχωρίζουν αρχικά για την απίστευτα λεπτή υπογραφή τους. Επίσης είναι από τα πρώτα laptops που έρχονται με του νέους 9 γενιάς επεξεργαστές την Intel και τα NVIDIA 16 series chips. Στον τομέα της οθόνης η Dell προσφέρει 4K HDR400, στο εντυπωσιακό αριθμό των 240HZ μέσω ενός OLED πάνελ που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει.

    Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε και 2 νέα gaming headset που ο επιθετικός gaming χαρακτήρας τους μας άρεσε ιδιαίτερα.

    Το καλύτερο όμως σας το έχουμε για το τέλος. Η οικογένεια Dell XPS απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν την επιτομή των επιδόσεων και της σχεδίασης και εδώ και φέτος η Dell απέδειξε πως μπορεί να κάνει το πολύ καλό ακόμη καλύτερο. Τα νέα DELL XPS 15 και XPS 13 2 in 1 φέρνουν μοναδικές καινοτομίες στον τομέα της οθόνης που πλέον είναι OLED, στην καρδία τους χτυπάνε οι νέοι 8 πυρήνων 9ης γενιάς επεξεργαστές της Intel ενώ οι αποδόσεις στα γραφικά δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles