Monday, May 13, 2024

Διέρρευσε σχηματική εικόνα που ισχυρίζεται ότι δείχνει το πραγματικό μέγεθος του σχεδιασμού του iPhone 14 με το ‘notch + pill’ άνοιγμα

Έχουν υπάρξει πολλές φήμες σχετικά με το τι αλλαγές σχεδιασμού θα μπορούσε να έχει η Apple για το φετινό iPhone 14, ειδικά σε ότι αφορά την εγκοπή στο εμπρόσθιο μέρος. Ενώ οι αρχικές αναφορές είχαν δείξει ότι η εγκοπή θα αφορούσε ένα νέο άνοιγμα πλέον οι περισσότερες φήμες και διαρροές δείχνουν τον λεγόμενο “notch + pill” σχεδιασμό.

Αυτό ακριβώς μας παρουσιάζει και μια νέα διαρροή που μας έρχεται από το Weibo.

Η παραπάνω εικόνα δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη του Weibo και ισχυρίζεται ότι δείχνει ένα πιο λεπτομερές σχηματικό διάγραμμα του iPhone 14 Pro ή του iPhone 14 Pro Max. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε επίσης σε ένα βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε το Σάββατο από τον γνωστό leaker Jon Prosser, ο οποίος λέει ότι “ήταν σε θέση να επαληθεύσει ανεξάρτητα” ότι αυτό το σχηματικό είναι πραγματικό και αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το σχέδιο που θα χρησιμοποιήσει η Apple.

Να τονίσουμε επίσης πως οι φήμες θέλουν την Apple να φέρνει αυτό τον σχεδιασμό φέτος μόνο στην Pro σειρά της.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.