Tuesday, May 21, 2024

Αναφορά: Το Apple Watch Series 8 θα περιλαμβάνει «σημαντικές ενημερώσεις για την παρακολούθηση δραστηριότητας και ταχύτερα τσιπ», η Series 3 μπορεί τελικά να διακοπεί

Το Apple Watch Series 7 έφερε έναν αξιοσημείωτο επανασχεδιασμό με μεγαλύτερα μεγέθη 41mm και 45mm και ακόμη μικρότερα πλαίσια οθόνης από πριν. Τώρα, μια νέα έκθεση από το Bloomberg δείχνει ότι το 2022 θα μπορούσε να είναι το “μεγαλύτερο [έτος] στην ιστορία της Apple από το αρχικό μοντέλο” με νέα χαρακτηριστικά στην wearable συσκευή της Apple.

Επιπλέον, το όλο και πιο αργό και ξεπερασμένο Apple Watch Series 3 “μπορεί τελικά να αποσυρθεί”.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου power on, ο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαιώνει εκ νέου τις προηγούμενες αναφορές του ότι η Apple πιθανότατα θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα Apple Watch φέτος. Τα μοντέλα αυτά φέρονται να περιλαμβάνουν:

  • Apple Watch Series 8
  • Μια αναβάθμιση του Apple Watch SE
  • Ένα Apple Watch που θα απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που κάνουν για παράδειγμα extreme αθλήματα

Ο Gurman συνεχίζει λέγοντας ότι δεν αναμένει “σημαντικούς νέους αισθητήρες υγείας” για το Apple Watch φέτος, αν και υπάρχει πιθανότητα η Apple να προσθέσει τελικά μια λειτουργία θερμοκρασίας σώματος στη συσκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που μπορούμε να αναμένουμε περιλαμβάνουν “σημαντικές ενημερώσεις για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων” καθώς και συνεχείς βελτιώσεις στις επιδόσεις.

Νομίζω ότι φέτος θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Apple Watch από το αρχικό μοντέλο. Αναμένω τρία νέα μοντέλα αυτό το φθινόπωρο: ένα Apple Watch Series 8, ένα Apple Watch SE και ένα Apple Watch προσανατολισμένο σε ακραία αθλήματα. Δεν θα περίμενα σημαντικούς νέους αισθητήρες υγείας φέτος, εκτός από την πιθανή συμπερίληψη του πολυσυζητημένων χαρακτηριστικών θερμοκρασίας σώματος. Αλλά προσέξτε για σημαντικές ενημερώσεις για την παρακολούθηση δραστηριότητας και ταχύτερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Επίσης, το Apple Watch Series 3 μπορεί τελικά να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.