21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διέρρευσε ηχητικό ντοκουμέντο με τον Geohot να διαπραγματεύεται την πώληση του Jailbreak

    4-11-11-geohot-suit

    Μέσα στον σάλο που είχαμε σήμερα στην Jailbreak σκηνή είχαμε και την διαρροή ενός ηχητικού ντοκουμέντου με τον γνωστό hacker Geohot  να διαπραγματεύεται την πώληση του jailbreak για το iOS 7.

    Ο Geohot αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είχε βρει ένα σημαντικό exploit για την μεταφορά από mobile σε root μιας συσκευής.

    “There is a trick to get out of the sandbox as the root. So then I root out of the sandbox and once I root out of the sandbox, I have a kernel exploit. Which is, it’s Josh’s vulnerability. You know there’s a big difference between a vulnerability and an exploit. It’s a nice vulnerability.”

    Εκείνη την στιγμή ο Geohot είχε στην κατοχή του 4 από τα 6 συνολικά exploits που χρειαζόταν για να δημιουργήσει το δικό του Jailbreak. Τα δύο που δεν είχε ήταν τα code signing και ένα residency exploit. Πάρα αυτά τόνιζε πως αν είχε τα certificates των develοper θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Ένα λόγος για την σπασμωδική κίνηση των Evaders σήμερα ήταν το γεγονός πως τουλάχιστον άλλες δύο ομάδες ήταν έτοιμες να παρουσιάσουν το δικό τους jailbreak. Ο Geohot φέρετε να ζήτησε $350,000 για το jailbreak του ενώ δεν έχουν καταλαγιάσει οι φήμες πως οι Evaders πήραν τελικά $1,000,000 για το δικό τους.

    Σε ένα μη εξακριβωμένο λογαριασμό στο Twitter ο Geohot φέρετε να είπε “Η πώληση δεν θα γινόταν ποτέ, μετά την συζήτηση που είχα με δικηγόρους, μάλιστα αγόρασα χθες και ένα νέο ra1n domain ποιος μπορεί να το βρει; :P” “Τα Συγχαρητήρια μου στους Evaders, δεν μπορώ πάντα να κερδίζω”

    Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό απόσπασμα εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles