20.7 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Διέρρευσαν τα σχεδιαγράμματα για το iPhone 14 Pro

    Η επόμενη ναυαρχίδα iPhone της Apple, το iPhone 14 Pro, πρόκειται να φέρει μια διαφορετική εγκοπή για πρώτη φορά από το iPhone X. Την περασμένη εβδομάδα, οι πρώτες διαρροές CAD σχεδίων έδειξαν κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό όπως η νέα “punch hole + pill σχεδίαση. Πλέον ένα νέο διάγραμμα που διέρρευσε δίνει μια βαθύτερη ματιά στις πιθανές διαστάσεις του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max.

    Όπως μοιράστηκε ο Max Weinbach στο Twitter, τα επόμενα iPhone της Apple θα έχουν ένα μεγαλύτερο πάχος και θα έχουν ένα μεγαλύτερο εξόγκωμα στο πλαίσιο του συστήματος καμερών στο πίσω μέρος. Επιπλέον, τα σχέδια δείχνουν για άλλη μια φορά τη νέα “punch hole + pill σχεδίαση στο μπροστινό μέρος.

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ οι φήμες λένε ότι το iPhone 14 θα μπορούσε να μην έχει υποδοχή για την κάρτα SIM για πρώτη φορά, τα σχέδια αυτά δεν χρειάζεται το παρουσιάσουν αυτό, καθώς δεν επηρεάζει τους κατασκευαστές αξεσουάρ που σε αυτούς απευθύνονται κατά κύριο λόγο.

    Όπως μπορείτε να δείτε στο σχεδιάγραμμα του iPhone 14 Pro Max παρακάτω, θα γίνει ελαφρώς μικρότερο από την προηγούμενη γενιά σε πλάτος που θα είναι 77,58 mm. Το ύψος θα μειωθεί κατά 0,1 mm τώρα και θα είναι στα 160,7 mm. Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, θα γίνει ελαφρώς παχύτερο με μια αύξηση στο εξόγκωμα του πλαισίου των πίσω καμερών.

    Το iPhone 14 Pro θα μοιάζει επίσης πολύ με το iPhone 13 Pro σε διαστάσεις, αν και οι χρήστες σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις θήκες για παράδειγμα του iPhone 13 Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.