18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα βασικό μοντέλο μεγαλύτερου iMac στο κοντινό μέλλον γιατί η Apple έχει εστιάσει στο νέο iMac Pro

    Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg μιλάει για τα νέα Mac, νέα τσιπ και πότε να τα περιμένουμε. Αλλά υπάρχει ένα Mac που λογικά δεν θα το δούμε άμεσα, καθώς φαίνεται ότι η Apple δεν θα κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο iMac με βασικές προδιαγραφές.

    Ο Gurman πιστεύει ότι αν η Apple πάει για μια pro-only για το μεγαλύτερο iMac – φημολογείται πως αυτό θα είναι ένα νέο iMac Pro – θα χρησιμοποιεί το μέγεθος της οθόνης ως μια άλλη διαφοροποίηση “Pro” από το βασικό μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει ένα iMac με βασικές προδιαγραφές που θα μπορούσε να αγοραστεί ως επιλογές 24 ιντσών και 27 ιντσών, για παράδειγμα.

    Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα αυτό να αλλάξει μιας και όπως γράφει:

    “Perhaps at some point there will be a low-end larger iMac with Apple Silicon, but I’d be very surprised. If Apple intended to launch such a Mac, it could have done so months ago—perhaps even last April alongside the revamp to the smaller screen size.”

    Στη συνέχεια, ο Gurman γράφει κάποιες πληροφορίες για το νέο iMac Pro, το οποίο θα μπορούσε να εμφανιστεί “γύρω στον Μάιο ή τον Ιούνιο”, καθώς ο δημοσιογράφος δεν πιστεύει ότι η Apple θα αποκαλύψει αυτόν τον επαγγελματικό υπολογιστή στη φημολογούμενη εκδήλωση του Μαρτίου τον επόμενο μήνα

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.