23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Δεν θα δούμε την παρουσίαση ενός Retina MacBook Air αυτή την Πέμπτη

    macbook-air-ad

    Χθες ο πάντα αξιόπιστος δημοσιογράφος του Re/code  John Paczkowski  προσγείωσε όσους πιστεύαν στις φήμες που θέλανε την Apple να μας παρουσιάζει ανανεωμένα Retina Macbook Air αυτή την Πέμπτη στο event της.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Σύμφωνα με πηγές κοντά στα σχέδια της Apple είχα την αναφορά πως η εταιρεία δεν πρόκειται να μας παρουσιάσει ένα νέο Macbook Air μοντέλο με μια 12 ιντσών Retina oθόνη αυτή την Πέμπτη”

    Οι προηγούμενες αναφορές του Paczkowski έκαναν λόγο πως η Apple θα παρουσιάσει νέα iPads, το OS X Yosemite και ένα νέο υψηλής ανάλυσης iMac.

    H παραπάνω είδηση βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα δούμε καθόλου ένα Retina Air μοντέλο. Για παράδειγμα η Wall Street Journal έχει αναφέρει πως ένα Macbook Air μοντέλο με υψηλότερη ανάλυση θα μπει σε παραγωγή τον Δεκέμβριο.

    Η έλευση λοιπόν του φημολογούμενο 12 ιντσών Retina Macbook με ένα λεπτότερο σχεδιασμό ίσως να μην γίνει τις επόμενες μέρες αλλά σίγουρα είναι μια από τις συσκευές της Apple που περιμένουμε να δούμε στην γραμμή παραγωγής μέσα στο 2015.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles