16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε το trailer της επερχόμενης ταινίας του Apple TV+ ‘Cha Cha Real Smooth’

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα το επίσημο τρέιλερ του Cha Cha real Smooth με πρωταγωνιστές την Dakota Johnson και τον Cooper Raiff.

    Η ταινία θα προβληθεί στο Apple TV+ στις 17 Ιουνίου.

    Από την Apple:

    “Έχοντας τελειώσει από το κολέγιο και χωρίς ξεκάθαρη πορεία ζωής, ο 22χρονος Άντριου είναι κολλημένος στο σπίτι με την οικογένειά του στο Νιου Τζέρσεϊ. Αλλά αν υπάρχει κάτι που ανήκει στο ανύπαρκτο βιογραφικό του, είναι το πώς να ξεκινήσει ένα πάρτι, κάτι που του δίνει την τέλεια δουλειά να χορεύει σε μπαρ. Όταν ο Άντριου γίνεται φίλος με μια ντόπια μαμά, την Ντόμινο, και την κόρη της, Λόλα, τελικά ανακαλύπτει ένα μέλλον που θέλει — ακόμα κι αν δεν είναι δικό του. Ο Cooper Raiff γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Dakota Johnson, Brad Garrett, Leslie Mann και τους νεοφερμένους Vanessa Burghardt και Evan Assante σε αυτήν την ιστορία αντισυμβατικής αγάπης που πλημμυρίζει από συναισθηματική ειλικρίνεια.”

    Η ταινία κέρδισε ένα Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance 2022 και προβλήθηκε στο SXSW τον Μάρτιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.