11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε τις κριτικές για τα νέα MacBook Pro: Hands on με τις νέες επιδόσεις και προδιαγραφές

    Τα νέα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών θα αρχίσουν να φτάνουν στους πελάτες και να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα αυτή την Τρίτη. Με βάση λοιπόν αυτό οι πρώτες κριτικές των φορητών υπολογιστών έχουν κοινοποιηθεί από επιλεγμένες εκδόσεις μέσων και κανάλια YouTube.

    Με τα τελευταία τσιπ M2 Pro και M2 Max της Apple, τα νέα MacBook Pro προσφέρουν έως και 20% ταχύτερη απόδοση και έως και 30% ταχύτερα γραφικά. Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να ρυθμιστούν με έως και 96 GB μνήμης RAM, σε σύγκριση με το μέγιστο 64 GB στο παρελθόν. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν το Wi-Fi 6E, μια αναβαθμισμένη θύρα HDMI 2.1 με υποστήριξη για εξωτερική οθόνη έως και 8K και μια επιπλέον ώρα διάρκειας μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.