16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε τα πρώτα renders του iPhone 13 | Βίντεο

    Οι φήμες για τα επερχόμενα iPhones έχουν ξεκινήσει και πολλές από αυτές είναι από αρκετά αξιόπιστες πηγές. Πλέον έχουμε για τα πρώτα render για αυτή την σειρά. Η LetsGoDigital σε συνεργασία με το κανάλι Concept Creator μας δίνουν 3D renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple.

    Εμφανισιακά τα νέα iPhone 13 αναμένεται να είναι πανομοιότυπα με την 12 σειρά στην οποία έγινε και ο μεγάλος ανασχεδιασμός της εξωτερικά. Φήμες τώρα συνηγορούν ίσως για ένα μικρότερο notch καθώς και αφαίρεση τουλάχιστον σε ένα μοντέλο της θύρας Lightning.

    Επιπλέον φήμες θέλουν την Apple στην Pro σειρά να φέρνει έναν ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Ηz για πρώτη φορά σε ένα iPhone ενώ παράλληλα ίσως το 2021 να είναι η χρονιά που το Face ID και Touch ID θα συνυπάρξουν σε ένα iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.