17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε πώς θα φαίνεται πιθανώς το φημολογούμενο μωβ iPhone 14 Pro

    Σε αυτό το σημείο, όλοι μπορούμε να υποθέσουμε πώς θα μοιάζει το iPhone 14 Pro. Τα νέα renders, τα οποία περιλαμβάνουν συγκεκριμένες διαστάσεις, χρησιμοποίησαν διαρρεύσαντα σχηματικά και πολλά άλλα. Αυτά τα render δίνουν μια βαθύτερη ματιά στην επερχόμενη σειρά iPhone 14 Pro – οι φήμες δείχνουν τώρα ότι το τηλέφωνο θα έρθει επίσης σε ένα νέο μωβ χρώμα.

    Αυτά τα renders κοινοποιήθηκαν από τον γραφίστα Ian Zelbo στο τελευταίο βίντεο του στο Front Page Tech. Όπως καλύφθηκε προηγουμένως, το iPhone 14 Pro αναμένεται να διαθέτει νέο σχεδιασμό με διάτρηση και εγκοπή. Σχεδόν χωρίς περιθώρια, αυτό το προϊόν θα διατηρήσει το ίδιο φινίρισμα από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι και το πλαίσιο της πίσω κάμερας του – κάποτε υπήρξαν φήμες ακόμη και ότι θα εξαφανιζόταν– θα αυξηθεί τελικά.

    Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.