17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε και κάντε λήψη αυτές τις ταπετσαρίες εμπνευσμένες από το WWDC 2022 για το iPhone, το iPad και το Mac σας

    Χθες, η Apple ανακοίνωσε τελικά το WWDC 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα της 6ης Ιουνίου online για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Διαφορετικό το artwork του 2021 που παρουσίασε πολλά Memoji, η Apple στοιχηματίζει σε μια πιο νηφάλια εμπειρία με το λογότυπο Swift σε φόντο μαύρο. Τούτου λεχθέντος, αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους χρήστες του Twitter να μοιραστούν ταπετσαρίες εμπνευσμένες από το WWDC 2022 για να κατεβάσετε.

    Η πρώτη συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ για λήψη για iPhone και iPad.

    H δεύτερη συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ για λήψη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.