19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε ένα hand on με ότι νέο έφερε η beta 2 του iOS 16.2 

    Κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση beta για προγραμματιστές του iOS 16.2. Συνεχίζουμε με όλες τις νέες αλλαγές αυτή τη φορά.

    Η Apple επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η επόμενη beta του iOS 16.2 θα περιλαμβάνει υποστήριξη 5G για την Ινδία και αυτό φαίνεται να ισχύει. Πολλοί χρήστες με έδρα την Ινδία έχουν αναφέρει μια νέα εναλλαγή 5G, αν και ορισμένοι είχαν προβλήματα με την ενεργοποίησή της.

    Μια μεγάλη λύση σε αυτήν την ενημέρωση είναι για την κάμερα. Στην προηγούμενη έκδοση beta, εάν ανοίξατε την κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την κίνηση “swiping up” για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη. Αυτό διορθώθηκε με αυτήν την ενημέρωση.

    Στην οθόνη κλειδώματος, η Apple έχει ένα νέο γραφικό στοιχείο Φαρμάκων. Υπάρχουν δύο μεγέθη και μπορείτε να καταγράψετε τα φάρμακά σας ή να δείτε αν τα έχετε ήδη καταγράψει για την ημέρα.

    Τέλος, η Apple λέει ότι οι κινούμενες αλλαγές διάταξης υποστηρίζουν πλέον ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz σε οθόνες ProMotion όπως το iPhone 13 Pro και το iPhone 14 Pro.

    Αυτή τη στιγμή, η Apple δοκιμάζει την beta του iOS 16.2 με προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές beta. Οι τρέχουσες φήμες αναφέρουν μια δημόσια έκδοση Δεκεμβρίου για αυτήν την ενημέρωση.

    Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.