18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Δείτε ένα πρώτο hands on με τη νέα εφαρμογή Freeform στο iPadOS 16.2

    Όταν οι νέες ενημερώσεις λογισμικού παρουσιάστηκαν τον Ιούνιο, η Apple παρουσίασε μια νέα εφαρμογή Freeform που ήταν υπό ανάπτυξη. Το Freeform βρίσκεται τώρα στα τελικά στάδια ανάπτυξης και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις iOS 16.2, iPadOS 16.2 και macOS Ventura 13.1 beta.

    Το Freeform είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά λειτουργεί καλύτερα στο iPad λόγω της ενσωμάτωσης του Apple Pencil. Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με τις εφαρμογές Σημειώσεις και Προεπισκόπηση, προσφέροντας μερικά από τα ίδια εργαλεία επεξεργασίας.

    Υπάρχει μια διεπαφή με ένα πλέγμα όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν σχέδια, αυτοκόλλητες σημειώσεις, πλαίσια κειμένου, σχήματα, φωτογραφίες και βίντεο, ενώ υποστηρίζει συνδέσμους, αρχεία PDF και άλλους τύπους εγγράφων. Υπάρχουν όλα τα είδη σχημάτων για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των ζώων, της φύσης, των τροφίμων, της γεωμετρίας, των συμβόλων, των τεχνών, της επιστήμης και των ανθρώπων.

    Για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για αυτή την νέα εφαρμογή παραγωγικότητας και οργάνωσης της Apple δείτε το παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.