19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δείτε ένα εντυπωσιακό iPhone 13 Pro concept

    Όλοι περιμένουμε πλέον την Apple να ανακοινώσει την iPhone 13 σειρά της τον επόμενο μήνα. Σίγουρα η ναυαρχίδα το iPhone 13 Pro Max θα αποτελέσει το καλύτερο iPhone στην ιστορία της εταιρείας αλλά δεν θα είναι τόσο cool όσο το παρακάτω φανταστικό concept που αξίζει να δείτε.

    Με βάση τις φήμες τα επερχόμενα iPhone 13 θα έχουν ένα μικρότερο notch, ένα νέο σύστημα στην κάμερα και ίσως και έναν πράσινο χρωματισμό. Θα θέλατε και μια οθόνη στο πίσω μέρος; Όχι;

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    iPhone 13 Pro Introducing video 2021 — Apple. All-new iPhone 13 Pro is Finally HERE with Rear Retina XDR Display, No Ports, and New Camera System!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.