17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Γιατί οι Leonardo DiCaprio και Christian Bale αποχώρησαν από τον ρόλο του Steve Jobs

    steve-jobs-book-heading

    Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας ο Christian Bale τελικά αποχώρησε από τον ρόλο που τον ήθελε να υποδύεται τον Steve Jobs στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Sony, ακολουθώντας τα βήματα του Leonardo DiCaprio.

    O σεναριογράφος Aaron Sorkin ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του και αποκαλύπτει μέρος από τις παραπάνω αποφάσεις των δύο ομολογούμενος διάσημων ηθοποιών.

    “Ο DiCaprio και πιο πρόσφατα ο Bale αποχώρησαν γιατί ο ρόλος είναι απίστευτα απαιτητικός. Το σενάριο είναι 181 σελίδες με τις 100 από αυτό είναι γύρω από έναν μόνο χαρακτήρα, αυτόν του Steve Jobs”

    Ο Sorkin δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αν τελικά ο Michael Fassbender θα αποδεχτεί τον ρόλο και απλά τόνισε πως θα ανακοινώσουν νέα ηθοποιό πολύ σύντομα.

    Η ταινία είναι βασισμένη στην βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson. Σκηνοθέτης αυτής θα είναι ο Danny Boyle και η βάση της ταινίας έχει 3 διαφορετικά κεφάλαια με το καθένα από αυτά να ξεκινάει από τα παρασκήνια πριν από 3 μεγάλα event της Apple.

    O Sorkin επίσης ανέφερε σήμερα:

    “Με το The Social Network το ενδιαφέρον μου είχε επικεντρωθεί στην ψυχολογία του πιο διάσημου κοινωνικού δικτύου το οποίο δημιουργήθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους αντικοινωνικούς ανθρώπους. Στην περίπτωση του Steve Jobs είναι οι σχέσεις που είχε και ειδικά με την κόρη του Lisa που με έκανε να εστιάσω.”

    Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Jobs αρχικά δεν είχε αποδεχτεί την πατρότητα της κόρης του, τώρα είναι 36 χρονών, αλλά αργότερα το μετάνιωσε και την αγκάλιασε στην νέα του οικογένεια όπου έμεινε μαζί τους μέχρι και την εφηβεία της.

    “Δεν συμμετείχε στην βιογραφία του Issacson γιατί ο πατέρας της ήταν ζωντανός ακόμη και δεν ήθελε να δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις σε κανέναν από τους δυο γονείς της, αλλά της είμαι ευγνώμων που πέρασε χρόνο μαζί μου, είναι η πραγματική ηρωίδα της ταινίας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sorkin.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles