19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βρέθηκε μια μυστηριώδης νέα «μονάδα υπολογισμού» στον κώδικα beta της Apple

    Μια ολοκαίνουργια συσκευή “υπολογιστικής μονάδας” εντοπίστηκε στον κώδικα beta της Apple, υπονοώντας ότι νέο υλικό ενδέχεται να είναι σύντομα προ των πυλών.

    Η νέα κατηγορία συσκευών “ComputeModule” εντοπίστηκε στην εικόνα δίσκου προγραμματιστή iOS 16.4 της Apple από το Xcode 16.4 beta από το 9to5Mac, υποδεικνύοντας ότι εκτελεί iOS ή μια παραλλαγή του. Ο κώδικας υποδηλώνει ότι η Apple έχει τουλάχιστον δύο διαφορετικές υπολογιστικές μονάδες υπό ανάπτυξη με τα αναγνωριστικά “ComputeModule13,1” και “ComputeModule13,3”.

    Ο σκοπός των μονάδων είναι ασαφής, αλλά οι εικασίες υποστηρίζουν ότι έχουν σχεδιαστεί για το Apple silicon Mac Pro – ενδεχομένως να χρησιμεύσει ως λύση για την ενεργοποίηση μιας αρθρωτής διεπαφής για ανταλλάξιμα στοιχεία υλικού ή για προσθήκη πρόσθετης υπολογιστικής ισχύος μέσω τεχνολογιών όπως το Swift Distributed Actors. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα οι υπολογιστικές μονάδες να μπορούν να σχεδιαστούν για τα επερχόμενα headset μικτής πραγματικότητας της Apple ή κάτι εντελώς άλλο.

    Χθες, αποκαλύφθηκαν πρόσφατα αρχεία Apple Bluetooth 5.3, μια κίνηση που συχνά προηγείται της κυκλοφορίας νέων προϊόντων, επομένως η εύρεση της υπολογιστικής μονάδας θα μπορούσε να είναι η πιο πρόσφατη ένδειξη ότι νέο υλικό της Apple είναι πιθανό στον ορίζοντα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.