21.9 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε τις συσκευές σας σύντομα, το macOS Ventura 13.2.1 και το iOS 16.3.1 αντιμετωπίζουν ευπάθεια που είναι ενεργή

    Οι ενημερώσεις macOS Ventura 13.2.1, iPadOS 16.3.1 και iOS 16.3.1 που κυκλοφόρησε σήμερα η Apple περιλαμβάνουν μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και αντιμετωπίζουν ευπάθειες ασφαλείας, και επειδή ένα από τα τρωτά σημεία ήταν γνωστό ότι εκμεταλλευόταν ενεργά αυτή την στιγμή, είναι σημαντικό να το ενημερώσετε στο νέο λογισμικό το συντομότερο δυνατό.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις ασφαλείας της Apple για τις ενημερώσεις, το λογισμικό διορθώνει ένα πρόβλημα WebKit που θα μπορούσε να επιτρέψει σε περιεχόμενο ιστού που έχει δημιουργηθεί κακόβουλα να οδηγήσει σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα. Η Apple λέει ότι «γνωρίζει μια αναφορά ότι αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει γίνει ενεργή εκμετάλλευση».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.