17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Βίντεο: iPhone 13 Pro Max dummy παρουσιάζει τις αλλαγές που περιμένουμε στο notch και όχι μόνο

    Αν και το iPhone 13 αναμένεται να μοιάζει πάρα πολύ το iPhone 12 ως προς τον σχεδιασμό του, φήμες θέλουν την Apple να έχει κάποιες μικρές σχεδιαστικές αλλαγές για αυτή την σειρά.

    Ένα νέο βίντεο από το Unbox Therapy παρουσιάζει σήμερα ένα iPhone 13 Pro Max dummy και μας δίνει μια καλύτερη εικόνα για αυτές.

    Να θυμίσουμε πως αυτές οι dummy συσκευές είναι βασισμένες σε διαγράμματα που έχουν διαρρεύσει και κυκλοφορούν στην παραγωγική αλυσίδα της Apple. Αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται κυρίως από τους κατασκευαστές αξεσουάρ πριν την επίσημη ανακοίνωση ενός νέου iPhone.

    Μια από τις μεγαλύτερες σχεδιαστικές αλλαγές που περιμένουμε φέτος είναι η μείωση στο μέγεθος του notch και αυτή η dummy συσκευή μας το δείχνει πολύ καλά. Αλλαγές θα έχουμε και στα ανοίγματα και της κάμερας στο πίσω μέρος όπου περιμένουμε σε μέγεθος μεγαλύτερους φακούς στο πλαίσιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.