23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Βίντεο του iPhone 14 Pro διέρρευσε ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του

    Απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από τη διάθεση της σειράς iPhone 14 (χωρίς το νέο iPhone 14 Plus) στον κόσμο. Αυτό δεν εμποδίζει τουλάχιστον ένα άτομο που έχει ήδη πάρει στα χέρια του ένα iPhone 14 Pro πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας να το παρουσιάσει.

    Κοινοποίηση του λογαριασμού στο Twitter DuanRai, το βίντεο δείχνει ένα iPhone 14 Pro στα χέρια ενός ατόμου άγνωστου. Το βίντεο δείχνει το iPhone 14 Pro να είναι ενεργοποιημένο, να γυρίζει για να αναδείξει το νέο Purple χρώμα, ακόμη και μια γρήγορη επίδειξη του Dynamic Island, της νέας διαδραστικής εγκοπής του iPhone (ή την έλλειψή της).

    Το άτομο που πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο ανέφερε ότι δεν τολμούσε να το ενεργοποιήσει καθώς η Apple και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα ειδοποιούνταν ότι το είχε στην κατοχή του λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

    Άλλο ένα βίντεο ανέβηκε επίσης στο YouTube:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.