19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βίντεο: Δοκιμή Stage Manager στο iPadOS 16 με εξωτερική οθόνη

    Με το iPadOS 16, η Apple παρουσίασε το Stage Manager, μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών μέσω μιας εμπειρίας πολλαπλών παραθύρων που μοιάζει με Mac. Η Apple πρόσθεσε επίσης πλήρη υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, οπότε στο παρακάτω βίντεο στο YouTube, βλέπουμε αυτές τις δύο δυνατότητες.

    Τόσο το Stage Manager όσο και η υποστήριξη εξωτερικής οθόνης περιορίζονται στα μοντέλα iPad Pro και iPad Air που είναι εξοπλισμένα με τσιπ M1, το οποίο περιλαμβάνει μόνο τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple. Η απόφαση της Apple να περιορίσει το Stage Manager σε iPad M1‌ ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν παλαιότερα iPad δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μερικές από τις καλύτερες ενημερώσεις πολλαπλών εργασιών που έχουμε δει εδώ και χρόνια, αλλά η Apple υποστήριξε ότι δεν ήταν δυνατό να παραδώσει μια αποδεκτή εμπειρία πολλαπλών εργασιών σε iPad που δεν έχουν τη δύναμη του τσιπ M1.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.