22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βίντεο δείχνει πως είναι δυνατό να αντικαταστήσει κάποιος την οθόνη στο iPhone 13 χωρίς να χαθεί το Face ID

    Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει πως το Face ID σταματούσε να λειτουργεί αν κάποιος άλλαζε την οθόνη του iPhone 13 σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο τρίτου. Σήμερα ένα νέο βίντεο δείχνει πως είναι δυνατόν κάποιος να αντικαταστήσει την οθόνη και να κάνει την αναγνώριση προσώπου να λειτουργεί αλλά είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία.

    Το iCorrect λοιπόν που έχει έδρα την Αγγλία αποδεικνύει πως μπορεί να αλλαχθεί η οθόνη σε ένα iPhone 13 και το Face ID να λειτουργεί τονίζοντας όμως πως δεν είναι κάτι απλό.

    Στο blog ποστ του, το iCorrect εξηγεί γιατί το Face ID γίνεται ανενεργό όταν κάποιος αντικαταστήσει την οθόνη σε ένα iPhone 13.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.