18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αυτό το iPhone 7 Concept μας προετοιμάζει ίσως για τα επερχόμενα iPhones

    iPhone-7-concept-main

    Είναι τέτοια η φύση της ψηφιακής βιομηχανίας πλέον που ένα προϊόν με το δεχτεί τα φώτα της δημοσιότητας γρήγορα παραγκωνίζεται και όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο. Τα iPhone 6 και 6 Plus σημειώσαν και σημειώνουν τρελές πωλήσεις τους πρώτους αυτούς μήνες κυκλοφορίας τους αλλά ήδη υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται πως θα είναι ο διάδοχος ή διάδοχοι αυτών των συσκευών.

    Μέσα σε αυτούς και ο Σέρβος μηχανικός Nikola Cirkovic που μας παρουσιάζει σήμερα το πως οραματίζεται το iPhone 7 με ένα αρκετά αληθοφανές concept.

    143

    Πολλοί καταναλωτές ακόμη συζητούν ποια είναι η ιδανική οθόνη για ένα iPhone με πολλούς να υποστηρίζουν την 4.7 ιντσών του iPhone 6 λόγω χρηστικότητας και άλλους να υποστηρίζουν την 5.5 ιντσών του 6 Plus λόγω καλύτερης ευκρίνειας και περισσότερου ορατού περιεχομένου. Ο Nikola προσπαθεί στο concept του να βρει την χρήση τομή παρουσιάζοντας ένα iPhone στις 5.2 ίντσες κάτι που πιστεύουμε πως αν ποτέ η Apple ήθελε να γυρίσει την γραμμή της σε μια συσκευή, αυτές οι ίντσες θα ήταν πολύ καλές.

    52

    62

    Στον υπόλοιπο σχεδιασμό του concept έχουμε μικρές αλλαγές στο εξωτερικό του iPhone με μεγαλύτερη αυτή του χρώματος.

    324

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles