23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτό το “Apple Watch Ultra” θα κοστίζει λιγότερο από $50

    Η ινδική μάρκα Pebble σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο έξυπνο ρολόι που μοιάζει με κραυγαλέα με το Apple Watch Ultra. Το ρολόι έχει σχεδόν την ίδια σχεδίαση με το Apple Watch Ultra και μάλιστα φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμο με ένα πανομοιότυπο Ocean Band.

    Με τιμή που ισοδυναμεί με μόλις $48, το Pebble Cosmos Engage είναι προφανώς κατασκευασμένο με υλικά χαμηλότερης ποιότητας από το Apple Watch Ultra. Για παράδειγμα, το ρολόι διαφημίζεται ότι έχει οθόνη LCD με φωτεινότητα έως και 600 nit, ενώ το Apple Watch Ultra διαθέτει οθόνη OLED με φωτεινότητα έως και 2.000 nit. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το ρολόι δεν εκτελεί επίσης το watchOS, αλλά φαίνεται να προσφέρει εμφανή πρόσωπα Apple Watch και λειτουργίες όπως παρακολούθηση καρδιακού παλμού, φωνητική βοήθεια και κλήσεις Bluetooth.

    Το δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την πρώην εταιρεία έξυπνων ρολογιών Pebble, η οποία εξαγοράστηκε από την Fitbit το 2016.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.