14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτό το νέο θρίλερ της Apple TV+ μόλις μπήκε στην πρώτη δεκάδα του streaming την περασμένη εβδομάδα

    Μια άλλη νέα ταινία του Apple TV Plus έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη δεκάδα στο streaming.

    Σύμφωνα με στοιχεία από τη Reelgood, μια εταιρεία ροής που συγκεντρώνει τακτικά κάποιες αναλύσεις γύρω από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, διαπίστωσε ότι το Sharper, ένα νέο θρίλερ του Apple TV Plus με πρωταγωνιστές την Julianne Moore και τον Sebastian Stan, βοήθησε την υπηρεσία ροής να επανέλθει στη λίστα των 10 κορυφαίων την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου 2023.

    Η ταινία της Apple ξεπέρασε τα Yellowstone (Peacock και Paramount Plus), We Have a Ghost (Netflix), Party Down (Starz) και M3GAN (Peacock) και κατέκτησε την έκτη θέση για την εβδομάδα. Το The Last of Us (HBO Max), το Everything Everywhere All at Once (Showtime), το Poker Face (Peacock), το Babylon (Paramount Plus) και το Outer Banks (Netflix) κατέλαβαν τις πέντε πρώτες θέσεις.

    Το Sharper είναι “ένανουάρ θρίλερ με μυστικά και ψέματα, που διαδραματίζεται ανάμεσα στα υπνοδωμάτια, τα μπαρ και τις αίθουσες συνεδριάσεων της Νέας Υόρκης. Οι χαρακτήρες ανταγωνίζονται για πλούτη και δύναμη σε ένα παιχνίδι υψηλών διακυβεύσεων φιλοδοξίας, απληστίας, λαγνείας και ζήλιας που θα κάνει το κοινό να μαντεύει μέχρι το τελευταία στιγμή».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.