21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αυτό το αυτόγραφο του Steve Jobs κοστίζει περισσότερο από ένα Tesla Model S

    Μια πλακέτα με την υπογραφή του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, είναι προς πώληση, ένα σπάνιο αντικείμενο καθώς ο Jobs δεν υπέγραφε συχνά πράγματα.

    Το Moments in Time αγοράζει και πουλά πρωτότυπες επιστολές και άλλα έγγραφα που διαθέτουν αυτόγραφα και πρόσφατα έθεσαν προς πώληση ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας της Apple στα $95.000, που είναι περισσότερα από ένα Tesla Model S στα $89.990.

    Ο Jobs απένειμε την πλακέτα στη Suzanne Lindbergh, πρώην στέλεχος μάρκετινγκ της Apple, το 2000. Είναι ένα ειδικό βραβείο που απονέμεται σε όσους εργάστηκαν στην Apple για δέκα χρόνια.

    Αυτή η πλακέτα αναγνωρίζει όσους έχουν συνεισφέρει μια δεκαετία προσωπικών επιτευγμάτων στην εκπληκτική επιτυχία της Apple. Η Apple σας τιμά όχι μόνο για το ταλέντο, τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σας, αλλά και για τα δέκα χρόνια δημιουργικότητας και επαγγελματικής σας δέσμευσης.

    Συνοδεύεται από πλήρη επιστολή γνησιότητας από το PSA/DNA. Ο Jobs εξέδωσε την πλακέτα λίγο μετά την επιστροφή του στην Apple και είναι ένα από τα λίγα αυθεντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα επειδή η εταιρεία κατόπιν στράφηκε σε υπογραφές φαξ στα επετειακά βραβεία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.