22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αυτό το άγαλμα του Steve Jobs θα αναρτηθεί στο Cupertino

    steve-jobs-statue

    Ένα μάλλον περίεργο άγαλμα προς τιμή του Steve Jobs παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Βελιγράδι της Σερβίας από τον γλύπτη Dragan Radenovic. Το αποτέλεσμα αυτό είναι μέρος ενός διαγωνισμού τέχνης που έγινε πρόσφατα και όπου είχε περισσότερες από 10.000 συμμετοχές με το εν λόγω σύντομα να ταξιδεύει στο άλλο μέρος του ατλαντικού για να τοποθετηθεί στα κεντρικά γραφεία της Apple.

    To άγαλμα που έχει συγκεντρώσει αμφιλεγόμενες κριτικές μέχρι στιγμή παρουσιάζει το κεφάλι του Steve Jobs μαζί με το λατινικό γράμμα Α και τους ψηφιακούς αριθμούς 1 και 0. Επίσης έχει και 2 γράμματα της Σερβικής αλφαβήτου.

    Το άγαλμα της φωτογραφίας είναι ένα μικρότερο μοντέλο για λόγους παρουσίασης μόνο μιας και η τελική του έκδοση θα έχει 3 με 5 μέτρα ύψος. Σύμφωνα με τον σερβικό τύπο o Radenovic έστειλε τα σκίτσα της δουλειάς του σε Apple executives οι οποίο τα βρήκαν ικανοποιητικά. Ο καλλιτέχνης μάλιστα θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στο κεντρικά της Apple για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το εν λόγω έργο.

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles