21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Αυτό είναι ίσως το πιο συλλεκτικό iPhone 12 Pro/Max που θα κυκλοφορήσει | Βίντεο

    Όπως έχουμε αναφέρει ο επόμενος μήνας θα είναι εκείνος της παρουσίασης των νέων ναυαρχίδων της Apple. Η Caviar σήμερα φαίνεται πως ήδη έχει ετοιμάσει μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις των iPhone 12 Pro Max. Η εταιρεία που ειδικεύεται σε πολυτελείς δημιουργίες γνωστών αντικειμένων θέλει με την νέα της δουλειά να τιμήσει τον πρώτο υπολογιστή της Apple, τον Apple 1, που ήταν έμπνευσης και δημιουργίας του Steve Jobs και Steve Wozniak πίσω το 1976.

    Το iPhone 12 Pro Apple 1 Edition θα έρθει με σασί που η πίσω του όψη θα είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, όπως το πλαίσιο του Apple 1, οθόνη που μιμείται τις εντολές “Hello World” κατασκευασμένη από τιτάνιο, πληκτρολόγιο στο στυλ του Apple 1 και ένα κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Αυτό που κάνει άκρως συλλεκτική την έκδοση είναι ότι θα παραχθούν μόλις 9 τεμάχια, με την έκδοση iPhone 12 Pro να κοστίζει $9.990 δολάρια για τα 128GB, ενώ η Pro Max έκδοση θα ξεκινάει από $10.460 δολάρια, ανάλογα την χωρητικότητα.

    Μαζί θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Apple 1 Lite, η οποία είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, έχει το πρώτο λογότυπο της Apple και ένα μικρό κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Για αυτή την έκδοση, η τιμή ξεκινάει από τα $4.990 δολάρια για το iPhone 12 Pro με 128GB, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μεταξύ iPhone 12 Pro και Pro Max σε όποια χωρητικότητα επιθυμούν.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.