24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτή είναι η απάντηση της Razer στην διασκέδαση σαλονιού και πραγματικά εντυπωσιάζει

    gallery-05-940x626

    Ξεχάστε το PlayStation 4 και το Xbox One — δεν θα προτιμούσατε να παίζετε PC παιχνίδια από την άνεση του σαλονιού σας; Η Razer με το νέο Android Forge TV σας επιτρέπει αυτό ακριβώς χάρη σε μια νέα τεχνολογία με την ονομασία Cortex: Stream ή με απλά λόγια μεταφορά των παιχνιδιών του PC σας στην τηλεόραση του σπιτιού σας.

    Το Forge TV μοιάζει εξωτερικά με ένα Apple TV – λιτό και όμορφο που με την πρώτη ματιά εξωτερικά δεν γεμίζει πολύ το μάτι. Μόλις το ανοίξετε όμως ξεκινάει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης βασισμένη σε παιχνίδια του PC αλλά και αυτά του Android τα οποία εμφανίζονται στην TV σας μέσω μιας HDMI σύνδεσης.

    Η συσκευή έχει έναν  quad-core Snapdragon 805 επεξεργαστή συγχρονισμένο στα 2.5GHz, μια Adreno 420 κάρτα γραφικών και 2GB of RAM. Στον αποθηκευτικό χώρο συναντούμε 16GB, ενώ στην συνδεσμολογία έχουμε Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 802.11ac, καθώς και HDMI, Ethernet, και USB 3.0 ports.

    Το Forge TV επιπλέον τρέχει την νέα Android TV πλατφόρμα κάτι που σημαίνει πως θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από τα YouTube, Netflix, Hulu, αλλά και πολλές ακόμη υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να στείλετε την μουσική σας ή το βίντεο σας από το smartphone ή το tablet σας ενώ παράλληλα να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως η Plex.

    To μεγάλο ατού όμως της συσκευής είναι η τεχνολογία Cortex: Stream που απλά μαγεύει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε στο PC σας το συνοδευτικό λογισμικό και έτσι το  Forge να αποκτήσει πρόσβαση στην βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας και να χρησιμοποιήσει την ισχύ του υπολογιστή σας. Το PC σας θα κάνει όλη του δουλειά αλλά η εικόνα θα μεταφέρετε απ ευθείας στην τηλεόραση σας.

    Το Cortex:Stream λειτουργεί ακόμη και αν η TV δεν είναι στο ίδιο δωμάτιο με το PC σας, αρκεί να είναι συνδεμένα και τα 2 στο ίδιο δίκτυο. Η ανάλυση ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα την σύνδεση σας έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

    gallery-04-940x626

    Βέβαια θα χρειαστείτε κάποιο αξεσουάρ για να παίζετε τα παιχνίδια σας με αυτό τον τρόπο αλλά και εδώ η Razer έχει προβλέψει για εσάς.

    Συγκεκριμένα έχετε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι το νέο Serval ασύρματο χειριστήριο που μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του Xbox One. Τέσσερα από αυτά μπορούν να συνδεθούν στο Forge TV και έτσι να έχετε την δυνατότητα multiplayer παιχνιδιών. Επίσης τα χειριστήρια είναι συμβατά τόσο με τον υπολογιστή σας όσο και με το tablet σας.

    Η άλλη επιλογή είναι το νέο Turret ασύρματο “lapboard.” Ουσιαστικά ένα πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο mousepad που σας επιτρέπει την χρήση του συμπεριλαμβανομένου ποντικιού με έναν αισθητήρα στα 3500 DPI. Η ιδανική λύση για τους gamers και μια εντυπωσιακή καινοτομία σε συνδυασμό με το ήδη άκρως εντυπωσιακό Forge TV.

    Razer-Turret

    To Forge TV πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική αυτό το τρίμηνο αλλά η τεχνολογία Cortex: Stream θα γίνει διαθέσιμη το δεύτερο μισό του έτους. Το Forge TV έχει μια φανταστική τιμή δεδομένων των όσων κάνει που ανέρχεται στα $79 ή στα $149 μαζί με ένα Serval χειριστήριο. Το Forge TV μαζί με το Turrent lapboard στοιχίζει ελάχιστα πιο πάνω και θα είναι διαθέσιμο στα $129.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles