20.7 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Αυτές είναι όλες οι λειτουργίες του iOS 16 που δεν θα είναι διαθέσιμες κατά την ευρεία διάθεση του αύριο

    Υπάρχουν συνήθως πολλά χαρακτηριστικά που η Apple δεν μπορεί να ολοκληρώσει πριν από την πρώτη επίσημη κυκλοφορία μιας σημαντικής νέας έκδοσης του iOS και φέτος δεν φαίνεται να διαφέρει, με συνολικά εννέα λειτουργίες iOS 16 να έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν στο πρώτη δημόσια έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος.

    Πέρυσι, το SharePlay, τα Ψηφιακά αναγνωριστικά στην εφαρμογή Πορτοφόλι και το Universal Control ήταν μεταξύ πολλών λειτουργιών στο iOS 15 και το iPadOS 15 που δεν ήταν διαθέσιμα στην αρχή, και χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να διαδοθούν στους χρήστες.

    Η Apple έκανε προεπισκόπηση καθεμίας από τις ακόλουθες λειτουργίες όταν ανακοίνωσε το iOS 16 στο WWDC νωρίτερα φέτος, αλλά δεν θα είναι παρούσες στο iOS 16.0 όταν κυκλοφορήσει στο κοινό αύριο:

    • Ζωντανές Δραστηριότητες: Παρακολουθήστε τις δραστηριότητες που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, όπως ένας αθλητικός αγώνας ή μια κοινή χρήση με μια ματιά στην οθόνη κλειδώματος.
    • Υποστήριξη Κέντρου παιχνιδιών SharePlay: Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν υποστήριξη για πολλούς παίκτες του Game Center έχουν ενσωμάτωση του SharePlay. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αυτόματα με φίλους σε μια κλήση FaceTime.
    • Ενσωμάτωση Επαφών Κέντρου παιχνιδιών: Οι Επαφές εμφανίζουν τα προφίλ του Κέντρου παιχνιδιών των φίλων σας. Πατήστε για να δείτε τι παίζουν και τι επιτυγχάνουν στα παιχνίδια.
    • Υποστήριξη για το Matter: Το νέο πρότυπο συνδεσιμότητας έξυπνου σπιτιού που επιτρέπει σε συμβατά αξεσουάρ να συνεργάζονται απρόσκοπτα και σε όλες τις πλατφόρμες. Το Matter επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μη συμβατά έξυπνα αξεσουάρ σπιτιού και να τα ελέγχουν με την εφαρμογή Home και το Siri σε συσκευές Apple.
    • Ενημερωμένη αρχιτεκτονική για την εφαρμογή Home: Βελτιώσεις στην υποκείμενη αρχιτεκτονική της εφαρμογής Home για ταχύτερη, πιο αξιόπιστη απόδοση και βελτιωμένη απόδοση, ειδικά για σπίτια με πολλά αξεσουάρ και πολλαπλές συσκευές ελεγκτή.
    • Εφαρμογή Freeform: Μια νέα εφαρμογή ψηφιακού πίνακα με ευέλικτο καμβά για διαγράμματα έργων, συγκέντρωση σημαντικών στοιχείων και καταιγισμό ιδεών, με δυνατότητες συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο και πλούσια υποστήριξη πολυμέσων.
    • Κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud: Μια νέα επιλογή στην εφαρμογή Φωτογραφίες που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και να προσκαλούν οποιονδήποτε διαθέτει Apple ID να την προβάλει, να συνεισφέρει και να την επεξεργαστεί, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης εικόνας και της προσθήκης λεζάντων. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τα ίδια δικαιώματα, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες.
    • Κοινή χρήση κλειδιού: Η δυνατότητα ασφαλούς κοινής χρήσης κλειδιών στο Apple Wallet μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και αλληλογραφίας.
    • Ρύθμιση Εύκολων Συντομεύσεων για iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X: Το Siri μπορεί να εκτελεί συντομεύσεις από εγκατεστημένες εφαρμογές χωρίς καμία διαδικασία εγκατάστασης (θα είναι διαθέσιμο για νεότερες συσκευές αμέσως χωρίς καθυστέρηση).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.