17.1 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Αυτά είναι τα συμβατά 5G smartphones για τα δίκτυα COSMOTE 5G και WIND 5G

    Το δίκτυο 5G ξεκίνησε να κάνει την εμφάνιση του και στην Ελλάδα και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε αλλά διασκεδάζουμε χάρη στις γρήγορες ταχύτητες που θα προσφέρει.

    Οι πάροχοι ξεκίνησαν να κάνουν τις πρώτες ανακοινώσεις με την COSMOTE μάλιστα να κάνει και την πρώτη βίντεο κλήση 5G στην Ελλάδα. H Wind από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι το 2021 ξεκινάει το δικό της 5G δίκτυο ενώ η Vodafone αναμένεται σύντομα να κάνει και την δική της αντίστοιχη ανακοίνωση.

    Μέρος των ανακοινώσεων της COSMOTE και της Wind ήταν και τα πιστοποιημένα συμβατά smartphones για το 5G δίκτυο της κάθε εταιρείας.

    Η λίστα έχει ως εξής:

    Συμβατά 5G smartphones Ελλάδα

    iPhone 12 mini (COSMOTE / WIND σύντομα)
    iPhone 12 (COSMOTE / WIND σύντομα)
    iPhone 12 Pro (COSMOTE / WIND σύντομα)
    iPhone 12 Pro Max (COSMOTE / WIND σύντομα)
    Samsung Galaxy S20 Ultra (COSMOTE / WIND σύντομα)
    Xiaomi Mi 10T Pro (COSMOTE / WIND)
    Xiaomi Mi 10T (COSMOTE / WIND)
    Xiaomi Mi 10T Lite (COSMOTE / WIND)
    Xiaomi Mi 10 Pro (COSMOTE / WIND)
    Xiaomi Mi 10 (COSMOTE / WIND)
    Huawei P40 Pro (WIND)
    Huawei P40 (WIND)

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.