17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αυτά είναι τα καλούπια της iPhone 13 σειράς που έχουν χρησιμοποιηθεί για κατασκευή θηκών

    Μέχρι σήμερα έχουμε δει μια σειρά από iPhone 13 θήκες που έχουν διαρρεύσει και ένας από αυτούς τους κατασκευαστές κοινοποίησε σήμερα φωτογραφίες από το καλούπια πάνω στα οποία έχουν δημιουργηθεί αυτές.

    Η διαδικασία δημιουργίας μια θήκης πριν το λανσάρισμα ενός νέου iPhone συνήθως έχει τρία βήματα και ένα μεγάλο ρίσκο….

    Αρχικά κάποιος από την iPhone παραγωγική αλυσίδα διαρρέει CAD σχεδιαγράμματα ή μοντέλα που παρουσιάζουν τις εξωτερικές διαστάσεις των συσκευών και την θέση των ανοιγμάτων όπως αυτού για την κάμερα.

    Μετά η εταιρεία θα δημιουργήσει μια σειρά από καλούπια με βάση αυτό.

    Τέλος οι κατασκευαστές θηκών θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα καλούπια για να σχεδιάσουν και να κάνουν τεστ τις θήκες που κατασκευάζουν.

    Αν η αρχική διαρροή είναι αυθεντική και τίποτα δεν αλλάξει μέχρι την τελική έκδοση του νέου iPhone τότε όλα είναι καλά και οι κατασκευαστές θηκών μπορούν να βγάλουν μεγάλο κέρδος μιας και θα έχουν αποθέματα την 1η μέρα της κυκλοφορίας των νέων συσκευών.

    Αν τώρα όμως η διαρροή δεν είναι αυθεντική τότε οι κατασκευαστές θηκών καταλήγουν να έχουν μεγάλες ποσότητες από άχρηστα αξεσουάρ που σίγουρα έχουν κόστος.

    Ο Twitter χρήστες DuanRui αποκάλυψε πως ένας κατασκευαστής θηκών γνωστός στην Κίνα με την ονομασία Benks, κοινοποίησε φωτογραφίες από τα καλούπια που χρησιμοποίησε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.